Follow this tribute and get updates
User avatar
w.van den berg
11 years ago

ex marine man van 65 jaar zelf ontmoet in den en op schepen een van de betere officieren die ik gekent hebt, met veel begrip voor personeel. de familie sterkte gewenst alsnog.w.vanden berg

User avatar
lars
11 years ago

Ken zijn zoon van de middelbare school en zo zijn vader ontmoet. Mr van Foreest is een hele aardige meneer waar je erg mee kan lachen. Sterkte voor Jorden en de rest van zijn familie.

User avatar

Als hofmeerster heb ik aan boord van Hr.Ms Rotterdam Herbert van Foreest meegemaakt als een bijzonder aardige man. Hij was toen LTZ2OC en de OB officier aan boord. De huidige admiraal van Maanen was toen ook nog een jeugdig marine-officier. De laatste ontmoeting was aan boord van Hr. Ms. van Galen tijdens een Middellandse Zee reis. Ik dacht dat hij toen, in de jaren 1983-1985 Commandant van het Eskader was, Hij kwam toen bij ons in het onderofficiersverblijf, de Gouden Bal en dronk toen een zoals hij dat noemde een commissaris oftewel een pure Beerenburg. Ik mocht hem graag vanwege zijn gemakkelijke benaderheid, oftewel de grote aaibaarheidsfactor. Admiraal van Foreest, rust in vrede.

User avatar
Anonymous
11 years ago

onzer onderzeebootverkenningsofficier aan boord van Hr.Ms. "Dubois"" 1963-1964 in de nederlandseantillen.

User avatar
Anna
11 years ago

Rust zacht

User avatar
Philip
11 years ago

Sterkte voor de familie en nabestaanden.

User avatar
Telegraaf
11 years ago