12-12-1920 29-07-2003

Oma Derks-Thijssen

Oma Derks-Thijssen

12-12-1920 29-07-2003

CREATED BY
Melanie Derks

Oma Derks is altijd een zelfstandige en eigenzinnige vrouw geweest. Zij had 11 kinderen en nog veel meer kleinkinderen. In Wijchen in de wijk Valendries ...

Oma Derks is altijd een zelfstandige en eigenzinnige vrouw geweest. Zij had 11 kinderen en nog veel meer kleinkinderen. In Wijchen in de wijk Valendries heeft zij het grootste deel van haar leven gewoond.

Er was altijd plaats en tijd bij haar. Zij was welkom en kon omgaan met veel verschillende mensen. Zij was dol op katten en had haar eigen tuin, waarin afrikaantjes altijd bloeiden.

Read more Read less
ADD MEMORY ADD HEART ♥
 • Richard Derks
  31-01-2017

  created memory in Oma Derks-Thijssen

  created memory in Oma Derks-Thijssen

  Voor de stoerste oma ooit. Hoe ouder ik word, hoe meer respect ik heb voor haar beslissingen en zelfstandigheid. En zeker ook voor haar open blik.

 • Richard Derks
  27-06-2007

  created memory in Oma Derks-Thijssen

  Oma Derks, zoals ik haar altijd noemde, was heel modern. Een vrije vrouw in haar denken. Gepassioneerd door sport, en erg herkenbaar in haar mimiek en stopwoorden. Dat was altijd genieten.
  Ze heeft het nooit breed gehad, maar je kreeg nooit het idee dat je iets tekort kwam bij haar. Ze gaf je oprechte aandacht en luisterde echt naar je. Dat is erg kostbaar. Alleen als er soms wimbledon op TV was of zo, dan leek ze soms wat verstrooid.
  Ik was altijd trots op haar, ze liet mij zijn wie ik was. Een mooier cadeau was er niet. x

 • Melanie Derks
  24-06-2007

  created memory in Oma Derks-Thijssen

  Een herinnering aan mijn oma!
  Ik weet niet beter dat het een vrouw was, die altijd hard gewerkt heeft voor haar gezin, 11 kinderen. Dat viel zeker niet altijd mee... En haar poezen! Oma had altijd poezen, die het heel goed hadden bij haar. Daar deed ze alles voor; ze kreeg er dan ook veel gezelligheid voor terug!
  Oma heeft het nooit breed gehad, maar je hoorde haar nooit klagen. Ze was tevreden met wat ze had. Je kreeg altijd wat lekkers te drinken met een kuukske!
  Het was een rustige oma, maar je kon er heerlijk mee kletsen. En dan was ze zeker up-to-date!

  Denk nog vaak aan je...

Cancel Delete
Cancel Report
Cancel Report

Please login first

x